Ga naar hoofdinhoud

HET GEHEIM VAN EEN MOOIE HUID BEGINT MET REINIGEN.

 

20 min leestijd

 

Dieptereiniging – het belangrijkste van alles in een gelaatsverzorging

Om de waardevolle werkstoffen van onze verzorgingscrèmes goed te laten indringen en hun gewenste effect te behalen, is het heel belangrijk de gezichtshuid ‘s morgens én’ s avonds grondig te reinigen. Wat velen niet weten: een gezichtsreiniging is ook ‘s ochtends heel erg nodig, omdat talg en stof zich’ s nachts in de poriën ophopen. ‘S Avonds uiteraard make-up ook verwijderen . Pas na een grondige reiniging met een reiniging gel of -lotion én de daaropvolgende alcoholvrije gezicht tonic is de huid goed gereinigd en klaar om het volgende verzorgingsproduct goed op te nemen. Het geheim van een mooie huid!

 Beschrijving afbeelding 1

Welke reinigingsproducten passen bij mij?

Het is natuurlijk belangrijk om reinigingsproducten te gebruiken die zijn afgestemd op uw huidtype. Als u een droge of gevoelige huid heeft, gebruikt u best milde reinigingsproducten die talg en stof voorzichtig verwijderen. Super zachte reinigingsproducten met jojoba-olie, sheaboter, vitamine E en zijde-sericine worden hier bijzonder aanbevolen.

Degenen die meer last hebben van een vette of glanzende huid, kunnen kiezen voor meer verfrissende producten. De reiniging mag echter nooit agressief zijn. Want… wanneer er te veel vetten uit de huid worden verwijderd, zal het juist meer talg produceren! Ingrediënten zoals tarwe-eiwit, ginkgo-extract, groene thee-extract en da zao-extract (gedroogde Chinese dadels) zijn bijzonder geschikt voor een goede reiniging van dit huidtype.

Schone huid – schone gedachten

Wanneer u uw gezicht reinigt, vergeet dan niet om alles wat stress of irritatie aan uw huid veroorzaakt te verwijderen. Geniet van het gevoel een vlekkeloos schone huid te hebben! Breng vervolgens uw verzorgingsproducten aan en lach liefdevol wanneer u in de spiegel kijkt en de verschillende producten aanbrengt.

 Beschrijving afbeelding 2

Waarom glanst de huid ‘s ochtends?

Onze huid is ‘s nachts behoorlijk actief. Terwijl we slapen herstelt ze van invloeden doorheen de dag en neemt ze voedingsstoffen op die we haar geven met een nachtcrème.  Dit zorgt er ‘s ochtends vaak voor dat de huid gaat glanzen. Daarom is het reinigen van de gezichtshuid ook ‘s ochtends erg belangrijk. Vooral bij een huid die de neiging heeft te glanzen, wordt het gebruik van een enzymen peeling aanbevolen. Deze reinigt niet alleen de huid tot diep in de poriën , maar verfrist ook. Het bevat milde fruitzuren van passievrucht, ananas en druiven, in combinatie met enzymen, en bevrijdt de huid zacht en effectief van glans, dode huidcellen en talg.Voila, dit was het geheim van een mooie huid.

Mentale tip: Net als het gezicht en lichaam kan ook de geest worden gereinigd. Stel je eens voor dat je onder de douche staat… je hele lichaam wordt overspoelt door wit licht en je cellen worden gereinigd en versterkt. Alles dat stressvol is, wordt weggespoeld. Als je deze oefening ‘s avonds doet, slaap je beter! Probeer het maar eens!

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
× Hoe kan ik je helpen?