Ga naar hoofdinhoud

READY, SET, GO: IN 4 STAPPEN NAAR JE DROOMLICHAAM!

20 min leestijd

 

In de kijker: lichaamsverzorging is ook belangrijk!

Hoewel onze gezichtshuid het hele jaar door zichtbaar is en zorg en aandacht nodig heeft, wordt het grootste deel van onze lichaamshuid beschermd en verpakt door kleding, in ieder geval tijdens het koude seizoen. We letten daarom meestal pas weer op onze lichaamshuid als milde lente- en zomertemperaturen ons uitnodigen luchtige kleding te dragen of de nieuwe zwembroek aan te trekken. Maar… dan is het eigenlijk al te laat! Zodat we de nieuwe outfit echt met plezier en zorgeloos kunnen dragen in de lente/zomer, moeten we nu beginnen om gewoon altijd meer aandacht besteden aan onze lichaamshuid.

Lichaamsverzorging in het voorjaar!

Lichaamsverzorging is ook belangrijk!

Vaarwel probleemgebieden!

Er zijn veel probleemgebieden, maar gelukkig zijn er ook oplossingen. Een – helaas – belangrijk probleem voor veel vrouwen is cellulitis. Cellulitis is een stofwisselingsstoornis van bindweefsel waarbij vet en water zich afzetten in de dijen, heupen en buik. De vet cellen in het onderhuidse weefsel nemen in volume toe en de lelijke deuken die kenmerkend zijn voor cellulitis verschijnen op het huidoppervlak. Om dit duurzaam te verbeteren heb je een goed plan nodig!

4 stappen naar een verzorgd lichaam:

Effectieve behandeling in de studio

 

Stap 1: Effectieve behandelingen in het instituut.

Kuurbehandelingen voor probleemgebieden in het schoonheidsinstituut vormen de basis voor een effectieve bestrijding van cellulitis. Het scrubben van de lichaamshuid is een geweldige manier om met een persoonlijke verzorging te beginnen. Vervolgens worden de lelijke deuken aangepakt met massages en folie wikkels. De hier gebruikte producten bevatten waardevolle ingrediënten die de bloedvaten deblokkeren en versterken. In de volgende behandelingsfase worden de cellen geactiveerd en kan het zuiveringsproces beginnen. Vervolgens wordt met speciale behandelingen en producten een harmonisatie van lichaam, geest en ziel bereikt.

Optimale zorg voor uw huis

 

Stap 2: Optimale thuisverzorging

Er zijn passende producten voor thuiszorg afgestemd op de zeer effectieve toepassingen in het instituut.

Deze combinatie laat cellulitis smelten als sneeuw voor de zon:

een heerlijk geurige, zachte lichaam peeling met extracten van druivenpit olie, olijf- en zonnebloemolie maakt je huid zacht en soepel.
Een bad met in water oplosbare etherische oliën van het rode gamma ontgift en activeert de stofwisseling.
Een intense lotion tegen cellulitis  (Shape Control ROOD) verwarmt de huid en laat een sinaasappelhuid verdwijnen. Deze lotion wordt afwisselend gebruikt met de verkoelende beenlotion. (Shape Control BLAUW)
Een aangenaam verkoelende beenlotion tegen cellulitis, draineert en verfrist de benen en is heel aangenaam op warme dagen.
Een bad met in water oplosbare etherische oliën van het blauwe gamma, versterkt de bloedvaten en laat het lichaam heerlijk licht aanvoelen.
Geniet van een harmoniserend bad met in water oplosbare etherische oliën van het groene gamma voor rust en balans. Word je echt bewust van het geheel van lichaam, geest en ziel!

Neem de tijd voor uzelf met het dagelijks gebruik van de speciaal voor u geselecteerde producten. Breng de crème heel bewust aan, voel hoe de huid van dag tot dag zachter wordt. Streel zachtjes uw lichaamscontouren en geniet van dit aangename gevoel!

Eet bewust

 

Stap 3: Eet bewust

Het veranderen van uw eetpatroon is een zeer belangrijke factor. Helaas ja, we know.. 🙂

Vertrouw op een vezelrijk dieet, aangevuld met veeeeel verse groenten en fruit. Een of twee keer per week skippen van een warme avondmaal wordt ook sterk aanbevolen. Geniet op deze dagen eens van een fruit- of sapjes dag en verlies die extra kilo’s. Snoep, koffie en alcohol moeten ook worden vermeden tijdens uw persoonlijke lichaamsstyling. Drinken is des te belangrijker: naast kruidenthee is het raadzaam om veel (plat)water te drinken. U zult zich met de dag lichter voelen!

Beweeg bewust

 

Stap 4: Beweeg bewust

Naast voeding is lichaamsbeweging bijzonder populair. Dit is het juiste moment om te rennen, wandelen of fietsen in de vrije natuur. Heel belangrijk: kies een sport die je leuk vindt! Sporten in de frisse lucht inspireert ook de geest en brengt je in een goed humeur!

Essentiële tip:

Zuivering (gifstoffen kwijtraken) is een belangrijk punt bij het versterken van het lichaamssilhouet. Eerst moet je loslaten wat niet meer van jou is, om dan op te bouwen en vast te draaien. Een drankje met de voedingsrijke superformule van gerstegras, spirulina, ananas en papaja voorziet je lichaam van waardevolle vitamines, mineralen en enzymen en ondersteunt de regulering van je zuur-base-evenwicht. Een regelmatig alkalisch bad bevordert de vitaliteit van uw huid. Je voelt je productiever en mentaal frisser!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
× Hoe kan ik je helpen?