Ga naar hoofdinhoud

Toen ik (Jess) rond mijn 19e levensjaar startte met een opleiding tot nagelstyliste had ik geen idee dat dat het begin zou worden van een heel mooi verhaal…
Ik schoolde me om tot schoonheidsspecialiste, studeerde orthomoleculaire voeding bij en volgde nog talrijke andere cursussen. Door de samenhang van al mijn studies en eigen ervaringen is WholistIK – by Jessica Jamar ondertussen geëvolueerd tot een holistische praktijk. Dit wil zeggen dat ik klachten aanpak bij de oorza(a)k(en) op de 5 holistische niveaus:
Lichamelijk, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.
Omdat ik intens blij wordt van mensen helpen!
Zowel met huidklachten als op andere gebieden. En dat is waarom ik ook zo fan ben geworden (en nog steeds! Na 16 jaar!!!) van de SOFRI-producten.
De Color Energy producten van SOFRI bieden zoveel meer dan een regulier cosmetica merk. Je werkt er niet alleen mee aan een mooie, verzorgde huid, maar gaat ineens ook nog eens aan de slag met persoonlijke ont-wikkeling.
Ze beperken ook de schadelijke stoffen in cosmetica en testen bovendien niet op dieren!

Door de aanwezigheid van intensieve werkstoffen krijg je een onmiddellijk zichtbaar resultaat! En door o.a. het gebruik van geuren en kleuren, trilling, geluid, bio-fotonen schijfjes en kleuren-licht worden energetische blokkades opgelost en brengen ze je chakra’s opnieuw in balans.
Dus, mijn missie:
” INNER BALANCE FOR OUTER BEAUTY.”

Ik ontmoet je graag voor een “Discovery Beauty” (intake gesprek en huidanalyse) in mijn praktijk… Je kan trouwens makkelijk online boeken via de website ;-)

Energy Greetings,
Jess.

WholistIK – by Jessica Jamar
Kerkhenis 36
3700 Tongeren (Henis)
+32 478246487

 

Back To Top
× Hoe kan ik je helpen?