Ga naar hoofdinhoud

Een droom die gerealiseerd werd. Mijn eigen relaxatie- en schoonheidsinstituut. Als herboriste was puurheid van de producten die ik gebruikte bij de behandelingen, een must. Zo een ontdekte ik de Sofri producten: niet getest op dieren! Hoe kan ik wellness brengen bij de mens als er eerst lijden bij een ander levend wezen aan vooraf is gegaan.

Al bij de eerste verzorging die ik deed, tijdens mijn opleiding schoonheidsspecialiste en relaxatietherapeute, begreep ik dat er zich veel afspeelde in het lichaam dat ik aan het verzorgen was. De energie die door het lichaam stroomde, kon ik haarfijn aanvoelen. Wat  is een heerlijke verzorging met prachtige producten als het lichaam met spanning blijft zitten?

Het resultaat is dan van korte duur. Daarom werkte ik vanaf het begin holistisch. Er werd naar de diepte gewerkt.  Zowel de binnen- als de buitenkant, lichaam en geest, kijgen aandacht. Er is niets mooier dan een klant die opgeladen en vol energie naar huis gaat. Door deze holistische aanpak, was mijn interesse geprikkeld en ging ik mij nog meer verdiepen en specialiseren in: cranio-sacraaltherapie, shiatsutherapie, voetreflexologie, systeemopstelling-therapie, inner-child work.

Ondertussen is het instituut uitgegroeid tot een volwaardig therapeutisch centrum waar ik al deze kennis bundel en gebruik als leidraad tijdens een voetreflex-consult. Hierbij wordt het lichaam volledig gescreend. Daarna kijk ik samen met jou verder hoe we het snelst hardnekkige patronen, die ons systeem en ons dagelijks leven blokkeren, kunnen doorbreken en transformeren.

Ik kijk er alvast naar uit om jou te ontmoeten in La Source de Beauté.

La Source de Beauté
Handelslei 125
2980 Zoersel

0471 28 19 85

info@lasourcedebeaute.be
Facebook La Source de Beauté

 

Back To Top
× Hoe kan ik je helpen?