Ga naar hoofdinhoud

Mijn naam is Christel en samen met mijn dochter Cleo hebben wij een schoonheidssalon en kapsalon in 1 huis. Mensen verzorgen, hen een goed gevoel geven en hen van kop tot teen te verwennen, is ons levensdoel. Ieder mens is mooi op zijn unieke manier.
Wij verkiezen om zonder personeel te werken, zo weet iedere klant in welke handen hij/zij terecht komt. Neem alvast een kijkje op onze website www.pureschoonheid.be.

Ik werk met Sofri, al van bij mijn start in 2007 en ik ben een “believer”, de fan van de eerste rij. Met Sofri werken geeft kleur en geur aan je dag, en tevens zie je dat dit productengamma ook echt werkt op de huid. Klanten met huidproblemen merken dat een combinatie van een goeie gezichtsbehandeling en gebruik van de Sofri producten thuis, echt een keigoed resultaat geeft. De Sofri producten zijn gebaseerd op de 7 hoofdchakras en hun bijhorende kleuren, en dit holistische gedeelte werkt heel ontspannend tijdens de behandeling. Ontdek de veelzijdige behandelingen van Sofri in ons instituut

Groetjes,
Christel

CNAP Beauty @ Kapsalon
Bareelhuis 3
3370 Boutersem

0496 412 659

Christel@cnap-pureschoonheid.be
www.cnap-pureschoonheid.be

Back To Top
× Hoe kan ik je helpen?