Ga naar hoofdinhoud

ENERGY

OUDE KENNIS VOOR EEN NIEUW TIJDPERK VAN ZORG

Het bewustzijn van de verbindingen tussen lichaam, geest en ziel, evenals kennis van de energieën van de natuur worden gecombineerd in het merk SOFRI om een ​​holistisch concept te vormen voor schoonheidsverzorging, harmonie en welzijn. Sonja Fritz legde de basis voor dit begrip met haar opleiding tot holistische schoonheidsspecialiste van CIDESCO in Engeland. Sindsdien heeft ze haar kennis in tal van trainingen overgedragen aan SOFRI Instituten wereldwijd. Daarom bieden SOFRI Instituten u individuele behandelingen voor gezicht en lichaam die zijn afgestemd op uw behoeften. De behandelingen zijn een combinatie van liefdevolle, respectvolle aanraking en professionele zorg met energiewerk.

Bij de formuleringen van SOFRI-producten maken we bewust gebruik van het energiepotentieel van planten, edelstenen en kleuren en creëren zo individueel op elkaar afgestemde synergieën . De producten van de Color Energy Line gebaseerd op de chakra-leer met kleurenenergie verhogen aantoonbaar het energieniveau.

SOFRI raakt en verfraait niet alleen je huid, maar ook je kern. Ons doel is altijd om lichaam, geest en ziel in harmonie te brengen . Als deze 3 niveaus in balans zijn, voelt de persoon zich goed en straalt de huid.

Back To Top
× Hoe kan ik je helpen?