Ga naar hoofdinhoud

OVER ONS

UW LEVEN KAN ZO MOOI ZIJN – MET SOFRI

In 1996 combineerden Sonja en Gerhard Fritz een unieke product- en behandelingsfilosofie onder het merk SOFRI. Haar visie was en is om mensen met een holistisch concept te helpen aan een mooie, goed verzorgde huid en meer welzijn. U wilt bewustwording creëren van de energieën tussen mensen en de omgeving en uw klanten laten zien hoe zij deze energieën kunnen gebruiken en ervan kunnen genieten voor hun eigen leven. Het succesverhaal begon met de Color Energy-lijn , die bewust gebruikmaakt van kleuren in de crèmes en waarvan is bewezen dat het een gericht effect heeft op de psyche en energie van mensen en natuurlijk op de huid.

Op deze basis is SOFRI uitgegroeid tot een merk dat de sterke punten van de hoogste kwaliteit grondstoffen en natuurlijke energieën combineert en bruikbaar maakt. Altijd op zoek naar de optimale oplossing voor de behoeften van de klanten, zijn in de loop der jaren andere productlijnen zoals White Tea of ​​Grape Cell Rah ontwikkeld met eersteklas biochemici . Maar ook de Color Energy lijn is continu aangepast aan de nieuwe eisen en mogelijkheden, bijvoorbeeld met de unieke Color Energy Stem-Cell producten.

Het scala aan producten en toepassingen omvat niet alleen cosmetica, maar ook voedingssupplementen en energetische hulpmiddelen zoals Color Energy Discs (biofotonschijven) voor de schoonheid en kwaliteit van leven van mensen in hun geheel!

Voor België neemt Jessica Jamar, met haar bedrijf Jess Beauté Cosmetics BV, sinds een aantal jaren de distributie voor haar rekening.

De hoofdzetel is gelegen in Tongeren, (Belgisch Limburg) waar ook de bestellingen vertrekken en trainingen gebeuren.

Zij werkt zelf al meer dan 10 jaar met SOFRI ENERGY COSMETICS in haar eigen holistische praktijk, waardoor ze veel ervaring heeft en het merk door en door kent.

Ze is gepassioneerd door alles wat met huidverbetering en holisme te maken heeft en ze heeft er dan ook haar missie van gemaakt om andere schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten hierin te begeleiden.

Ben jij geïnteresseerd om in België of Nederland te werken met SOFRI ENERGY COSMETICS? Dan maakt zij graag vrijblijvend een afspraak met je om je de nodige info te bezorgen.

Gewoon het contactformulier op deze website invullen en dan neemt ze zo spoedig mogelijk contact met je op!

profielfoto Jess
Back To Top
× Hoe kan ik je helpen?